Hyvästi, tai näkemiin

Lopetamme tällä blogialustalla bloggaamisen tänään.

Olemme aiemminkin luopuneet viestintäkanavista, jotka ovat omassa työkalupakissamme tulleet tiensä päähän. Teimme näin Snapchatille viime vuonna, ja nyt teemme saman tälle blogille.

Erilaisten taustoittavien, ajankohtaisten tai muuten vain verotusnäkökulmasta kiinnostavien juttujen julkaisemista emme kuitenkaan aio lopettaa.

Asiantuntijamme jatkavat uusilla alustoilla ja tavoilla.

Ekonomistimme Aki Savolaisen tilastoketju Twitterissä kertoo esimerkiksi maailman mittakaavassa ainutlaatuisen avoimista ja ajantasaisista verotilastoista, joita olemme ihan äskettäin taas muokanneet helpommin tutkittaviksi.

Konserniverokeskuksessa työskentelevä Kirsti Piiskoppel puolestaan avasi hiljattain twiittiketjussaan ennakollista keskustelua ja sen kansainvälistä ulottuvuutta. Englanniksi puhutaan termillä cross-border dialogue.

Reagoimme mieluusti ajankohtaisiin aiheisiin, ja meitä saa haastaa mukaan keskusteluihin. Tässä vaiheessa meidät kannattaa laittaa seurantaan esimerkiksi LinkedIn:issa ja Twitterissä.

Veroblogista tutut asiantuntijamme ovat edelleen käytössäsi, kun haluat seurata toimintaamme tai etsit vaikkapa haastateltavaa juttuusi.

Viime aikoina tässä blogissa kirjoittaneet asiantuntijat tavoitat helpoiten Twitteristä:

Kiitos blogivuodet 2014-2018 ja näkemiin!

PS. Suljemme samalla kommentointimahdollisuuden vanhoihin postauksiin.

2 thoughts on “Hyvästi, tai näkemiin

Kommentointi on suljettu.