Korkealle, eteen ja ylös!

Verolainsäädännön koukerot ovat monimutkaisia. Totta. Verohallinnossa on meneillään valtavan suuria uudistuksia, joiden tekeminen on hidasta. Totta. Mutta se, mikä ei ole totta, on mielikuva verottajasta stereotyyppisen tylsänä ja näkymättömänä virkamiehenä, joka suhtautuu modernin maailman muutoksiin lähtökohtaisen kielteisesti.

Itse asiassa, mielikuva ei voisi olla kauempana todellisuudesta. Verohallinto on täynnä työstään innostuneita, osaavia, kiinnostuneita ja uudistushenkisiä tekijöitä. Erilaisia työnkuvia on paljon: asiakaspalvelussa, verotuksen ohjaamisen ja kehittämisen tehtävissä, viestinnässä ja tietysti myös organisaation johdossa. Meistä jokainen haluaa onnistua työssään parhaalla mahdollisella tavalla.

Tyypillistä verottajaa ei ole olemassa, kuten ei ole tyypillistä kokkia, lääkäriä tai lentäjääkään. Työntekijöistämme löytyy ihmisiä laidasta laitaan. On videobloggaajia, extreme-lajien harrastajia, autoilun ystäviä, käsityöhulluja, kulinaristeja, turkulaisia, vaasalaisia ja joensuulaisia. Meitä kaikkia yhdistää kiinnostus suomalaisen yhteiskunnan kehittämiseen. Meillä on keskeinen rooli suomalaisen hyvinvoinnin rakentamisessa, ja olemme siitä ylpeitä.

Uudella videollamme voit tutustua siihen, mikä meille on tärkeää. Tutustut samalla avantouimariin, vero-oikeutta opiskelevaan Elinaan ja metsästysihmiseen, veroasiantuntijana työskentelevään Heikkiin.

Tule meille töihin!

One thought on “Korkealle, eteen ja ylös!

Kommentointi on suljettu.