Facebook auki nyt!

Facessa ollaan – viimein. Olemme tiedostaneet, että sosiaalisessa mediassa on ihmetelty verottajan poissaoloa. Asiakkaat etsivät verotietoa myös some-kanavista ja Verohallinnon näkymättömyys tässä palvelukanavassa on ollut selkeä puute asiakaspalvelussamme. Haluamme ilman muuta olla teihin yhteydessä! Tavoitteemme on tarjota hyvä sekoitus uutisia, asiaa ja kevyempää sisältöä. Mistä asiasta sinä haluat tietoa Verohallinnon Facebook-sivun kautta? Kommentoi ja vaikuta!

Suuntaviivat ovat selvillä

Tiedotamme Facebookin avulla ajankohtaisista asioista. Teimme Facebookissa kampanjanomaisia käyttökokeiluja viime vuonna varsin hyvin kokemuksin. Kevään aikana ohjaamme asiakkaita käyttämään tulevaa Vero24-palvelua. Muistutamme sivun kautta tärkeistä päivämääristä kuten veroilmoituksen jättöajoista.

Nuorille suunnattavan kampanjan avulla ohjataan nuoria verokortti verkossa –palvelun pariin. Verokorttikampanja nuorille alkaa huhtikuun puolivälissä yhtä aikaa Vero24-palvelun lanseerauksen kanssa. Yhteistyötä sisällöntuotannossa on tehty ammattikorkeakouluopiskelijoiden kanssa ja sivulle onkin tarkoitus tehdä monipuolista sisältöä videoista peleihin.

Asiallisesti auttamassa

Verohallinnon facebook-sivu on vuorovaikutteinen tiedotuskanava. Voit osallistua keskusteluun kommentoimalla meidän statuspäivityksiämme. Huomaathan, että meille ei pysty sivun kautta lähettämään yksityisviestejä, seinälle ei voi kirjoittaa tai tehdä arvosteluja. Syvällisemmät kysymykset ohjataan Vero24-palveluun ja neuvontaa saat toki puhelinpalvelustamme ja toimistoistamme.

Sisältöä tulee lisää koko ajan, ryhdy sinäkin jo tykkääjäksi!