Lomakohteena verotoimisto

Uusi vuosi toi tullessaan paljon asiakkaita kuten osasimme odottaakin. Asiakaspalvelussamme on yksi vuoden kiireisimmistä ajoista parhaillaan menossa.

Oma vuodenvaihteeni vierähti osin lomaillen, osin töitä tehden. Myös asiakaspalvelijamme puhelinlinjoilla ja käyntiasioinnissa ovat ahkeroineet, sillä näyttää siltä, että säntilliset suomalaiset ovat viettäneet lomapäivänsä muutosverokorttia hakien.

Tiesithän, että verokorttiin voi tehdä muutoksia läpi vuoden? Jos haluat välttyä ruuhkalta, kannattaa kiireettömät muutokset tehdä myöhemmin.

Tarvittavat muutokset ovat usein melko pieniä ja esimerkiksi veroprosentin korottamiseen et välttämättä tarvitse uutta verokorttia. Voi olla, että osaat arvioida koko vuoden tulosi tarkemmin vaikka kesän korvilla. Joka tapauksessa tammikuussa mennään vielä vanhalla verokortilla.

VKV2015_Suomi24_panoraama

Älä jonota, älä odota

Kuten Harriet Mallenius Sinulle on postia -kirjoituksessaan toteaa, suosituin verotoimisto on nykyään verkossa.

Verkkoon ohjausta tehostaa vuoden alusta käyntiin pyörähtänyt ”Kaikkea ei voi vaihtaa verkossa”- radiokampanjamme. Olet saattanut huomata myös mainosbannereitamme esimerkiksi Helsingin Sanomien ja Ilta-Sanomien nettiversioissa.

Tämäkin juttu on kirjoitettu etänä keittiön pöydän ääreltä – yhtä helppoa ja kätevää on muutosverokortin tilaus verkosta.

Jos joku kohta verkkopalvelussa mietityttää, Verotiimi neuvoo ja vastaa kysymyksiisi Suomi24-palvelukanavalla. Nettisivuiltamme löydät myös kattavan tietopaketin verokorteista.