Verohallinto on siellä missä asiakkaatkin – somessa ja verkossa

man with tablet pc in autumn park

Sosiaalinen media on nykypäivää ja huomaan itsekin innostuneeni Twitteristä. Verohallinnolla on aktiivinen Twitter-tili @Verouutiset  ja on ollut ilo seurata kuinka seuraajien määrä kasvaa päivä päivältä. Avoimia työpaikkoja markkinoimme Twitterissä @Verorekry-tilillä sekä LinkedInissä.

Ensi vuonna otamme Verohallinnossa käyttöön uuden verkkoasiakaspalvelun, joka koostuu vastauspankista, oma kysymys -palvelusta ja chat-palvelusta. Mallia on haettu Viron verohallinnolta ja kokemuksia Suomi24 -sivuston veropalstalta.

Tätä palvelua odotan itse innoissani, sillä onhan kyseessä aivan uudenlainen palvelu julkisella sektorilla. Meidän on oltava siellä missä asiakkaatkin, eli verkossa. Uusilla interaktiivisilla palveluilla tarjoamme entistä monipuolisimpia palveluita ja helppoja tapoja asioida kanssamme. Samalla voimme entisestään tehostaa omaa toimintaamme.

Mutta mikä uudelle palvelulle nimeksi? Työnimenä meillä on ollut ”Vero24” – vaikka verottaja vastaakin virka-ajan puitteissa, on vastauspankki käytössä vuorokaudenajasta riippumatta ja oman kysymyksen voi tehdä 24/7. Siis: Vero24 vai joku muu, mikä? Voit vastata Twitterissä tai kommenteissa!

Sosiaalisen median maailma mahdollistaa reaaliaikaisen ja nopean tiedonvaihdon. Ennen puhuttiin siitä, että organisaatio, jolla ei ole verkkosivuja ei ole olemassa. Tämä taitaa tänä päivänä päteä sosiaaliseen mediaan. Jatketaan siis yhdessä interaktiivisesti eteenpäin!

Twitterissä tavataan!

@PekkaRuuhonen

One thought on “Verohallinto on siellä missä asiakkaatkin – somessa ja verkossa

  1. Päivitysilmoitus: Facebook auki nyt! | Verona

Kommentointi on suljettu.