Rakentamisen uudet velvoitteet – infotilaisuudet

Ensi kesänä se alkaa, nimittäin kuukausittainen raportointi työmaakohteista ja työmailla työskentelevistä henkilöistä.

Kuukausittainen raportointivelvollisuus koskee yrityksiä ja ammatinharjoittajia. Mutta myös kotitalouden on ilmoitettava tietoja rakennusluvan alaisista töistä ennen rakennuksen käyttöönottoa edellyttävää loppukatselmusta, ei siis kuitenkaan kuukausittain.

Verohallinto järjestää useilla paikkakunnilla asiakastilaisuuksia uusista rakentamisen velvoitteista. Tilaisuudet ovat jo käynnissä, joten ilmoittaudu nopeasti mukaan oman paikkakuntasi tilaisuuteen. Katso materiaalit, ajankohdat ja ilmoittautumisohjeet.

Jos et pääse oman paikkakuntasi tilaisuuteen tai et mahtunut mukaan (osa tilaisuuksista on jo täynnä) – ei hätää! Kesäkuun alussa on tulossa verkkoseminaarit molemmilla kotimaisilla kielillä. Verkkoseminaarien päivämäärät varmistuvat piakkoin.